LUST GRONINGEN

Recentreview


4.5 stars out of 426 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Lust Groningen. Want to know more? Find out more.

9 Jan 2023 at 7:52 Absolutely delicious, we ordered 2 days in a row. Please don't change anything, it's well priced and we'll portion. Don't listen to the Dutch cheapskates
10 Dec 2022 at 19:40 Voor 2x 5,- euro (10,- euro dus!!)patat er bij gekocht helaas! De hoeveelheid was echt bizar ondermaats!! Zal er 'nooit' weer patat bij bestellen daar! De burgers waren wel goed.
13 Nov 2022 at 23:03 Outstanding chips, quick delivery and tasty burgers
28 Sep 2022 at 7:11 5 e voor een paar frietjes en 14 e voor een fopburger is wat overdreven…..nog gebeld om te vragen waar de rest blijft
22 Sep 2022 at 21:06 Delicious as always, love the Lust burger and bitterballen, would love new additions to the burgur options, they never disappoint!
30 Aug 2022 at 15:10 De linzenburger was lekker, maar 14eur voor 1 burger is echt ver boven de prijs.. Smaak goed, prijs buitengewoon en daarbij de hoge bezorgkosten. Wel snel bezorgd en vriendelijke bezorger.
23 Aug 2022 at 22:52 Eten is met zorg bereid en ingepakt. Verse en hoge kwaliteit ingrediënten. Zeeeer tevreden!
18 Aug 2022 at 12:03 Prima eten, maar... als je een menu besteld à 14 euro verwacht ik niet alleen een burger...
18 Jul 2022 at 20:23 Twee burgers besteld die door de grote homp saus nogal vet waren en op elkaar leken qua smaak. Beetje rare klompen vegaspul,zeker geen 14 euro (!) per stuk waard. Patatjes waren okee maar net als de burgers te zout. Da's een 'red flag' bij keukens...
5 Jul 2022 at 22:28 Heel lekker eten
17 Jun 2022 at 15:14 De vega burgers waren prima en de salade was lekker fris. Eén drankje was kennelijk vergeten, maar wij drieën konden ook wel met 2 uit de voeten. Bezorging was stipt op tijd.